O nama

Jedna smo od zapaženih domaćih arhitektonskih firmi sa sedištem u Beogradu.

Osnovan 2008,  Folić Architects predstavlja nastavak dve arhitektonske porodične prakse sa preko trideset godina iskustva I radom na više od dve stotine projekata.

Studio poseduje široko lokalno i regionalno iskustvo u projektima različitih razmera, od faze urbanog planiranja i projektovanja do završetka izgradnje. Naš tim pruža kompletni paket usluga koji pokriva sve faze projektovanja I obezbeđivanja neophodne dokumentacije.

Kroz rad u arhitekturi mi nastojimo da spojimo najviše standarde stručnog znanja sa potrebama pojedinačnih klijenata, tako da naši projekti ne predstavljaju individualno, lično dostignuće, već su proizvod saradnje gde svi učesnici teže ka ostvaranju zajedničkih ciljeva. Naš proces projektovanja počinje sa temeljnim istraživanjem i procenom svih  faktora uključenih u projektovanje, izgradnju, korišćenje i održavanje objekta, nakon čega sledi opsežno planiranje izvođenja projekta. Naši projekti su konceptualno zasnovani na izgrađenom i prirodnom kontekstu,  i teže da uspostave ravnotežu između dizajna i tehnoloških u cilju pronalaženja  najefikasnijeg i najtrajnijeg rešenja za svaki pojedinačni projekat.

Tokom godina naš studio je uspostavio brojne međunarodne saradnje sa renomiranim međunarodnim dizajnerskim firmama kao što su IBI Group, Atelier Thomas Pucher, Boris Podrecca Architektur, Design International, i Snohetta.

folic-o-nama-left

folic-about-right

Kontaktirajte nas

Želite da saznate više? Pošaljite nam poruku i bićemo u kontaktu.

Folic Architects doo

Beograd

Ilije Garašanina 20
Palilula, 11000 Beograd
+381 11 6187 065
office@folicarchitects.com
@folic_arch

    scroll